Skip to content

Carnavalsartiest boeken

Carnavalsartiest boeken?

Dat lijkt ons een heel goed plan want het feest der feesten valt of staat natuurlijk met een kei goede programmering! Met carnaval mag en kan namelijk alles, als de muzikale invulling maar perfect is. Die muzikale invulling kan er ook voor zorgen dat de tapkraan nog verder open gaat. Van kroeg tot aan groot festival, van 1 artiest voor 1 dag tot een programmering voor 5 volledige dagen, alles is bij ons mogelijk.  

Carnavalsartiest boeken voor ieder budget

Voor ieder budget bieden wij genoeg mogelijkheden. Sterker nog, wij hebben het meest complete aanbod in carnavalsartiesten van heel Nederland. Want waar de meeste boekingskantoren vooral oog hebben voor de bekende namen, hebben wij ook meer dan voldoende oog voor de minder bekende namen. Het hoeft dus helemaal niet altijd de hoofdprijs te kosten om een carnavalsartiest te boeken. Ook ben je niet verplicht meerdere artiesten af te nemen. Wij verzorgen totaalprogrammeringen maar ook losse boekingen voor alle artiesten. Wij zitten klaar om er samen met jou een onvergetelijke carnaval van te maken.

Van de Dorini’s tot aan Snollebollekes

Onze medewerkers geven graag advies welke carnavalsartiest je het beste kunt boeken. Een leuk weetje is dat zij ook fervente carnavalsliefhebbers zijn, dus precies weten waarover ze het hebben. Het is ze met het een glasbier ingegoten.. zullen we maar zeggen. Van Oeteldonk tot aan Krabbegat en alles daartussenin! Dat geldt ook voor de keuze aan artiesten. Heb je een paar honderd euro budget of heeft jouw budget geen limiet? Ben je opzoek naar een bekende artiest of is een minder bekende artiest ook goed? Ben je opzoek naar een DUO of een solo artiest? Een vrouwelijke artiest of toch liever een vent op het podium? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Neem dan ook snel contact op via de mail, telefonisch of maak een afspraak om bij ons langs te komen!

Hoe kan ik een carnavalsartiest boeken?

Het antwoord hierop is simpel: hoe jij zelf wil. Tenminste bij 995 entertainment dan. Ons kun je namelijk appen, bellen, mailen, bereiken via een DM of kom gezellig langs voor een bak koffie. We hebben de ruimste openingstijden en de beste bereikbaarheid van alle boekingskantoren in Nederland. Ook kun je hieronder op de button “Boek Nu” klikken.