Bekende artiest boeken

Bekende artiest boeken voor een optreden? Dan bent u aan het juiste adres. 995 Entertainment is namelijk het artiestenbureau voor het inhuren van bekende artiesten. Op deze pagina vindt u verschillende bekende artiesten. Wilt u een bekende artiest direct boeken? Bel dan 0416-855825 of vul het direct boeken formulier in.

Volle zalen

Van Snollebollekes tot André Hazes en van Mental Theo tot Team Disco Snolly, Nederland barst van de bekende artiesten. Waar voor de één een artiest pas bekend is als hij of zij het Gelredome een keer heeft uitverkocht, is een artiest voor de ander al bekend wanneer hij of zij de lokale kroeg een keer helemaal op zijn kop gezet heeft. Uiteindelijk hebben al deze artiesten hetzelfde doel: een volle zaal vermaken!

Prijs en beschikbaarheid van bekende artiesten

De prijs en beschikbaarheid van de bekende artiesten is afhankelijk van de populariteit van de artiest. Hoe populairder de artiest is, des te groter is het prijskaartje. Als die prijs, oftewel het gage, niet mee zou stijgen met de populariteit dan zou de artiest binnen no-time helemaal volgeboekt zijn en is de artiest voor lange tijd voor niemand beschikbaar. Naast de artiesten met een groter prijskaartje kijkt 995 entertainment juist ook naar opkomend talent. Daardoor kunt u ook bij 995 Entertainment terecht wanneer u een feest organiseert met een minder groot budget. Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid van een bekende artiest? Neem dan contact op. Wij reageren altijd binnen 24 uur!

Aftermovie nodig? | Promotiefilm laten maken? | Silent Disco Koptelefoons huren?

Resultaat 1–9 van de 30 resultaten wordt getoond

1 2 3 4