Skip to content
2nd Bass boeken
2nd Bass boeken

2nd Bass

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

2nd Bass boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over 2nd Bass al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of 2nd Bass goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast 2nd Bass denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE 2ND BASS

2nd Bass is een Party DJ act die vooral een mix draait van Hardstyle/Freestyle en feestmuziek. In hun sets draaien ze diverse remixen en bootlegs van grote internationale hits en bekende Nederlandse feestplaten. Ze stonden al op vele grote festivals heeft en hun producties en remixen (o.a. liedjes van Snollebollekes, Alpenzusjes en De Sjonnies) worden al door veel DJ’s gedraaid en trekken honderdduizenden views op YouTube. Hun remix van ‘All I want for Christmas’ is door vele grote internationale DJ’s (zoals Timmy Trumpet) opgepikt en hun versie van ‘Sweet Caroline’ is op bijna ieder festival te horen geweest. Wil je 2nd boeken? Mail ons gerust! Deze act is zeer geschikt als headliner om een feesttent los te krijgen of als afsluiter in een gezellige club. Het publiek zal stevig uit hun dak gaan maar er zal géén agressieve sfeer ontstaan omdat de herkenbaarheid en het feestgehalte ook erg groot is door de vele meezingers die ze draaien. In 2023 maken zij met een nieuwe DJ een tweede start en zullen weer veel dikke tracks uitgebracht worden. Sinds de megasuccesvolle en uitverkochte feesten van X-Qlusive in het Ziggodome is dit de nieuwe hype onder het uitgaanspubliek!

2ND BASS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van 2ND BASS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

2ND BASS BIJ 995 ENTERTAINMENT

Wanneer je 2ND BASS bij 995 entertainment gaat boeken, weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor 2ND BASS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken