Skip to content
3JS boeken
3JS boeken

3JS

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

3JS boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over de 3JS al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of de 3JS goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast de 3JS denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE 3JS

Het is vijftien jaar geleden (februari 2007) dat Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte als de 3JS landelijk uitgingen met hun eerste single, na een aanlooptijd van nog eens tien jaar die voor de heren van levensbelang was geweest. Door het spelen in vele verschillende (Engelstalige) bands leerden ze muziek te maken in zoveel mogelijk stijlen. Deze kennis en ervaring kwamen uiteindelijk samen in het repertoire van 3JS. Een op akoestische instrumenten gebaseerde folk-pop-sound die vervolgens uitwaaierde naar vele andere stijlen met als belangrijke gemene delers de Nederlandse taal en de stem van zanger Jan Dulles. Als de muziek van de 3JS in een paar woorden gevangen zou moeten worden dan komt het dáár in de buurt: akoestische NL-talige folk-pop maar dan in de breedste zin van het woord. Volksmuziek is er immers in alle landen. Ierse folk, Amerikaanse blues en country, Franse chansons, De zigeunermuziek uit de Balkan, De Portugese Fado, de reggae uit Jamaica, de Dominicaanse bachata of de tango uit Argentinie… alles heeft altijd van invloed mogen zijn op de albums van de 3JS. Deze veelzijdigheid is kenmerkend voor het repertoire en de persoonlijkheden van zanger Jan Dulles en gitaristen Jaap Kwakman en Robin Küller. Volksmuziek is tijdloos. Het wordt van generatie op generatie doorgegeven en kenmerkt zich door akoestische, aardse instrumenten, viool, accordeon, piano, mandoline, samenzang en rijke melodieën die naar het hart gaan. De teksten zijn verhalend, romantisch, over het leven, het landschap, liefde en verlies…. in het Nederlands. Met de stem van Jan Dulles wordt elke soort muziek ‘3JS-muziek’. Door hun deelname aan tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en ook de vele items bij programma’s als DWDD hebben de 3JS zich al van alle muzikale kanten kunnen laten zien en ondertussen zijn ze met hun eigen muziek nooit meer van de radio weggeweest. Negen studioalbums waarvan er vier de gouden status behaalden, in tien jaar tijd, is bewonderenswaardig te noemen.

3JS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van 3JS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

3JS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek 3JS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor 3JS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken