Skip to content
A*Fever boeken
A*Fever boeken

A* Fever

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

A*Fever boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over A*Fever al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of A*Fever goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast A*Fever denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE A*FEVER

ABBA is een van de meest succesvolle popformaties van de jaren 70 en 80. De voorletters van de twee liefdeskoppels, Agnetha & Björn en Anni-Frid & Benny, vormden de basis voor de naam van de band: ABBA. Het blijkt een act die niet meer weg te denken is uit de muziekgeschiedenis. Er is genoeg hitrepertoire om meerdere best-of albums mee te vullen. Deze zelfde wereldhits zijn ruim 40 jaar later nog steeds immens populair. Om het populaire A* Fever te boeken zit je op deze site goed. Het idee van deze ABBA coverband vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden met als aanleiding een daar gekocht exemplaar van ‘ABBA Gold’. De manager van A*Fever, Rock Hoekstra, raakte geïntrigeerd door de ABBA-sound en bij thuiskomst besloot hij om ervoor te zorgen dat het fantastische repertoire van ABBA weer live op de bühne zou worden gebracht. Niet veel later werden de arrangementen gemaakt door muzikanten verspreid over Nederland en Zweden. Een Frida, Agnetha, Benny & Björn maakten de formatie van A*Fever compleet. Inmiddels heeft de ABBA coverband net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting van A*Fever uitgebreid met een liveband en speelt de 9-koppige band in theaters en poppodia door heel Nederland. Met trots kunnen we zeggen dat A*Fever de beste ABBA-tribute band van Europa is!

A*FEVER BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van A*FEVER? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

A*FEVER BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek A*FEVER bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor A*FEVER nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken