Skip to content
Alain Clark boeken
Alain Clark boeken

Alain Clark

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Alain Clark boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Alain Clark al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Alain Clark goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Alain Clark denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE ALAIN CLARK

Nederlandse singer-songwriter (Haarlem, 1979) die al vanaf zijn negende druk is met muziek. In zijn beginjaren brengt Alain Clark Nederlandstalige liedjes uit, maar een aantal jaar later gaat hij in het Engels schrijven. Zijn eerste wapenfeit als solo-artiest is de single 'Heerlijk'. 'Father And Friend', het nummer dat hij samen met zijn vader Dane Clark zong in 2007, is zijn doorbraak bij het grote publiek. Daarnaast zijn de nummers This Ain't Gonna Work en Blow Me Away een van zijn grootste hits.

ALAIN CLARK BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van ALAIN CLARK? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

ALAIN CLARK BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek ALAIN CLARK bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor ALAIN CLARK nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken