Skip to content
Alamaison boeken
Alamaison boeken

Alamaison

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Alamaison boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Alamaison al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Alamaison goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Alamaison denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE ALAMAISON

Het maakt niet uit waar Tjerk Thuis aka ‘Alamaison’ een acte de presence geeft, je voelt je er binnen de kortse keren… helemaal thuis. En zo is het maar net. Met een jaloersmakende mix van draaitafel skills en heerlijke plaatjes draait hij op festivals, clubshows, corporate events en bruiloften door heel het land. Daar waar toevallige voorbijgangers tijdens zijn sets met open mond kijken naar een uitzinnige, springende, schreeuwende, zichzelf uitkledende meute, ziet Tjerk niets bijzonders. ‘Just another day at the office.’ Hoe het ook zij, de self-­‐declared vrouw vriendelijkste dj van Nederland laat in ieder geval geen spaan over van welke dansvloer ook.

ALAMAISON BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van ALAMAISON? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

ALAMAISON BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek ALAMAISON bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor ALAMAISON nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken