Skip to content
Persfoto BENR 1
Persfoto BENR 1

BENR

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

BENR? Hieronder hebben wij alle informatie over BENR al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of BENR goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast BENR denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BENR

BENR boeken kan bij ons! Bart Maessen en Robin Zomer maken vanaf 2017 als duo muziek onder de naam BENR. Ze leerden elkaar ruim 14 jaar geleden kennen op school en zijn sindsdien beste vrienden. Inmiddels zijn de mannen goed voor miljoenen streams en duizenden maandelijkse luisteraars op alle digitale platformen. Het verhaal van het Popduo begon als een jongensboek; Nadat Q-Music dj Kai Merckx de hertaalde BENR-versie van ‘The Last Time’ van The Script aan The Script zelf liet horen, was de wereldberoemde Ierse band zo enthousiast dat ze Bart en Robin persoonlijk hebben uitgenodigd om het nummer samen met hen op te voeren in een uitverkochte Ziggo Dome op 20 en 21 maart 2020. Door de gevolgen van de Corona-maatregelen spatte deze droom tijdelijk uiteen, maar het bleek nog maar het begin van veel meer moois.

BENR PRIJS

Benieuwd naar de prijs om BENR te boeken? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK BENR BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BENR bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BENR nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken