Skip to content
Persfoto Berget Lewis 1
Persfoto Berget Lewis 1

Berget Lewis

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Berget Lewis? Hieronder hebben wij alle informatie over Berget Lewis al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Berget Lewis goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Berget Lewis denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BERGET LEWIS

Berget Lewis boeken kan bij 995. Net als veel andere grote zangeressen vond ook Berget haar stem in het kerkkoor, waar zij op jeugdige leeftijd gospel zong. Met als startpunt van haar carrière de muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch, groeide Berget via theater- en concerttours met o.a. De Dijk, Candy Dulfer, Ruth Jacott, The Golden Earring en Karin Bloemen uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen. Een titel die ook buiten Nederland niet onopgemerkt is gebleven. Zo deelde ze tevens het podium met grootheden als Van Morrisson, Dave Stewart en Maceo Parker. Een grote doorbraak kon niet lang op zich laten wachten.

BERGET LEWIS PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BERGET LEWIS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK BENR BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BERGET LEWIS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BERGET LEWIS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken