Skip to content
Bietje bas show
Bietje bas show

Bietje Bas Show

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

De Bietje Bas Show boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over de Bietje Bas Show al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of de Bietje Bas Show goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast de Bietje Bas Show denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BIETJE BAS SHOW

Hoempapa da’s leuk maar ik wil ’n Bietje Bas! Iedereen heeft wel weer behoefte aan ’n Bietje Bas door de festivalspeakers, zeker na die ellendige coronatijd. En voor al die mensen die de trillingen van de baskast gemist hebben is hier de: Bietje Bas Show! Want na het daverende succes van de knaller ‘Bietje Bas’ door Schorre Chef & MC Vals en Dr. Rude, slaan deze drie heren de handen ineen om met een combinatie van Hoempapa & ’n Bietje Bas jouw event tot ’n echte klapper te maken. Verwacht één uur aan muzikaal geweld met de dikste Partystyle-platen en de bekendste Carnavalskrakers. Dit alles wordt gebracht in een energieke liveshow die alle kanten opgaat. Schorre Chef & MC Vals starten de show, waarna Dr. Rude ze komt vergezellen en ze samen het publiek trakteren op ’n flinke portie Bas! Bij de afsluiting van de show gaat de gaskraan nog iets verder open en pompt Dr. Rude de lekkerste Hardstyle-Carnavalsklappers door je speakers! * * De optredende artiesten en 995 Entertainment zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de geluidsinstallatie. 

BIETJE BAS SHOW BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van de BIETJE BAS SHOW? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BIETJE BAS SHOW BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek de BIETJE BAS SHOW bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor de BIETJE BAS SHOW nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken