Skip to content
Billy Dans boeken
Billy Dans boeken

Billy Dans

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Billy Dans boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Billy Dans al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Billy Dans goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Billy Dans denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BILLY DANS

Billy Dans is een Amsterdamse songwriter/rapper geboren in de Jordaan. Het kan dan ook niet anders dan dat Billy door zijn Jordanese achtergrond groot wordt gebracht met nummers van Johnny Jordaan, Willy Alberti , Andre Hazes en Tante Leen. Met een vader die een eigen café runde was dat natuurlijk ook niet moeilijk. Maar Billy kiest niet voor het levenslied. Na het horen van Nederlandse rap, raakte hij geïnteresseerd in muziek en begon met rappen. In 2009 scoort hij Samen met zijn beste vriend Lyon een hit op YouTube met ‘Voorbij’ (meer dan 6 miljoen views) en daar begon de eerste stap naar meer. Gaandeweg ontwikkelt de taalsnelle virtuoos een feilloos gevoel voor het schrijven van rake Nederlandse teksten, een ideale reden om Billy Dans te boeken.

BILLY DANS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BILLY DANS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BILLY DANS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BILLY DANS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BILLY DANS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken