Skip to content
Bizzey boeken
Bizzey boeken

Bizzey

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Bizzey boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Bizzey al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Bizzey goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Bizzey denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BIZZEY

Met zijn monsterhits zoals ‘Traag’ ft. Jozo & Kraantje Pappie (prod.Ramiks & Bizzey), ‘Hij Is Van Mij’ met Kris Kross Amsterdam x Maan & Tabitha, ‘Video Vixen’ met Bilal Wahib (prod. Moker B), ‘Becky’ met Yung Felix ft. Josylvio & Tellem en ‘DRUP’ ft. Kraantje Pappie & Jonna Fraser & Ramiks is Bizzey de onbetwiste baas van de clubs. In 2006 debuteerde Bizzey als MC van o.a. Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack. Als lid van Yellow Claw brak hij internationaal door en tourde hij de wereld rond. In 2016 besloot Bizzey weer solo te gaan en scoort sindsdien hit na hit. Zijn eerste live concert ‘What Would Jesus Do?’ in 2019 @ AFAS LIVE Amsterdam was binnen minuten stijf uitverkocht. Bizzey’s opzwepende beats en sexy teksten laat overal waar hij komt de temperaturen tot grote hoogte stijgen en hij laat geen bakka ongeschud.

BIZZEY BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BIZZEY? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BIZZEY BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BIZZEY bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BIZZEY nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken