Skip to content
Blind Date boeken
Blind Date boeken

Blind Date

Tijdsduur optreden: 240minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Blind Date boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Blind Date al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Blind Date goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Blind Date denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BLIND DATE

De Maas en Waalse coverband Blind Date is een supergezellig club muzikanten. Ze treden al jaren samen op waardoor ze erg goed op elkaar zijn ingespeeld. Dat is ook goed te horen en te zien op het podium. Een team war de kwaliteit, gezelligheid en spontaniteit van afspat. Dat is ook het doel. Een avond brengen met goede muziek waar iedereen bij uit zijn dak gaat. Van hedendaagse Top 40, Nederlandstalige feestmuziek tot stevige rock klassiekers. Een spontane presentatie en interactie met het publiek is de kracht van Blind Date. Geen vaste setlijsten, maar inspelen op de zaal, want de tent moet op zijn kop. Van een intiem privé feest tot een grote feesttent. Blind date kan het allemaal. Ze beschikken over eigen geluid- en eigen lichtshow en zorgen voor een bijzonder mooie podiumpresentatie.

BLIND DATE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BLIND DATE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BLIND DATE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BLIND DATE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BLIND DATE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken