Skip to content
Boaz boeken
Boaz boeken

Boaz

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Boaz boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Boaz al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Boaz goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Boaz denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BOAZ

Boaz Roelevink werd geboren in het Friese stadje Franeker en verhuisde op jonge leeftijd samen met zijn familie naar Kaapstad in Zuid-Afrika. Hier ontdekte hij al snel zijn liefde voor country, blues en soul. Tussen de wijngaarden rondom het huis stond de jonge Boaz vaak met zijn vader te zingen. Op 13-jarige leeftijd keerde Boaz terug naar Nederland en pakte hij het gitaarspelen op om zichzelf te kunnen begeleiden. Boaz begon zijn eigen liedjes te schrijven en in samenwerking met ervaren muzikanten als Maurice van Hoek en Mercy John ontwikkelde hij zijn vaardigheden als songwriter. Met het veelbelovende debuutalbum ‘Keep It Simple’ deelt hij zijn meest persoonlijke verhalen.

BOAZ BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BOAZ? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOAZ BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BOAZ bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BOAZ nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken