Skip to content
Bob uit Zuid boeken
Bob uit Zuid boeken

Bob uit Zuid

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Bob uit Zuid boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Bob uit Zuid al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Bob uit Zuid goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Bob uit Zuid denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BOB UIT ZUID

Gitaren, synths, drums en teksten over karpervissen, schrijvers, een eigen fabriek in het Ruhrgebied en Café de Bok. Bob Uit Zuid is een hiphopmuzikant. Het debuutalbum van Bob Uit Zuid komt begin 2022 uit op Excelsior Recordings. Live speelt Bob Uit Zuid met band.

BOB UIT ZUID BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BOB UIT ZUID? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOB UIT ZUID BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BOB UIT ZUID bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BOB UIT ZUID nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken