Skip to content
Boef boeken
Boef boeken

Boef

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Boef boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Boef al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Boef goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Boef denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BOEF

Boef behoeft geen introductie. De Frans-Algerijnse rapper is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuutEP ‘Gewoon Boef’ in februari 2016. Sindsdien heeft Boef niet meer stil gezeten en sleepte hij miljoenen streams binnen met zijn albums 'Slaaptekort' en 'Allemaal Een Droom'. Met album 'Allemaal Een Droom' verbrak hij het Spotify-record van meest beluisterde album in 24 uur met bijna 5 miljoen streams. Daarnaast belandde Boef in de top 20 meest beluisterde artiesten van de dag wereldwijd. Recentelijk kwam alweer zijn vijfde soloalbum 'Luxeprobleem' uit. Naast zijn carrière als rapper maakte Boef de documentaire ‘Gewoon Boef’, waarin we een kijkje krijgen in het leven van Sofian en de rapper beter leren kennen. Zeker een kijkje waard zowel zijn documentaire als een van zijn waanzinnige shows!

BOEF BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BOEF? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEF BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BOEF bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BOEF nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken