Skip to content
Boer Bennie boeken
Boer Bennie boeken

Boer Bennie

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Boer Bennie boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Boer Bennie al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Boer Bennie goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Boer Bennie denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BOER BENNIE

Na het behalen van zijn agrarische opleiding heeft hij de boerderij van zijn stiefzus overgenomen. Met 21 melkkoeien en een oude gehuurde stal was het een bescheiden, arbeidsintensief bedrijf. Doordat hij zijn melkveehouderij (met inmiddels 2000 koeien) heeft geautomatiseerd, staat Boer Bennie in zijn vrije tijd te bulderen op het podium. Deze King Kong van het platteland zingt bekende boerenrocknummers, piratenkneiters en meezingers. Dochters houd uw moeders thuis! Boer Bennie loat menig kalfje loeien… FEESTBEESTEN..BENNIE D’R KLOAR VEUR?

BOER BENNIE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BOER BENNIE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOER BENNIE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BOER BENNIE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BOER BENNIE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken