Skip to content
Persfoto - Brace
Persfoto - Brace

Brace

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Brace boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Brace al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Brace goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Brace denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BRACE

Na een tijdje uit het zicht te zijn geweest, kwam hij in november 2019 terug met zijn single Leugenaar. Hij is de afgelopen jaren te zien geweest in o.a. Ali B Op Volle Toeren, The Voice of Holland, De Beste Zangers van Nederland en Expeditie Robinson. Hij brak landelijk door met de hit Moppie van Lange Frans & Baas B. Tegelijkertijd was zijn stem te horen op de track Ik Ben Je Zat van Ali B en met beide nummers stond hij in de zomer van 2004 tegelijk in de Nederlandse Hitlijsten. In 2005 zong hij het refrein van de hit Leipe Mocro Flavour van Ali B en Yes-R en als meest recente hit Let’s Go met Ali B en Kenny B, dat bekroond is met dubbel platina en tevens een Buma Award. Met de track “Van Mij Alleen” scoorde hij samen met Jeffrey Heesen de zomerhit van het jaar 2020 en precies een jaar later is deze bekroond met de gouden status! De twee mannen hebben het naar hun zin met elkaar en pakken gelijk door met een vervolg op de samenwerking “Kadootje”, die minstens net zo goed wordt ontvangen in het land! Deze samenwerking loopt zo goed, dat deze twee heren ook te boeken zijn voor een duo optreden! In het voorjaar van 2022 verscheen zijn solo single 'Als Ik Wat Kan Doen Voor Jou'. Het gouden duo Jeffrey Heesen & Brace brengen je deze zomer weer een nieuwe hit 'Jij Denkt Alleen Maar Aan Jezelf'!

BRACE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BRACE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BRACE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BRACE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BRACE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken