Skip to content
Brainpower boeken
Brainpower boeken

Brainpower

Tijdsduur optreden: 25 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Brainpower boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Brainpower al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Brainpower goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Brainpower denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BRAINPOWER

De reputatie van de tweetalige pionier Brainpower spreekt voor zich: een uniek kwaliteitsmerk van een toegewijd artiest die tijdens zijn carrière tot nu toe maar liefst ruim 50 gouden/platina platen & awards op zijn naam mocht zetten. Zijn talloze hits zitten in de geheugens - en vooral de harten - van meerdere generaties gegrift.  Na ruim 1,3 miljoen platen verkocht te hebben als artiest/songwriter blijft de ontwikkeling van deze woordkunstenaar evident. Zijn muziek is te horen in verschillende films, oa in de Amerikaanse wereldwijde nummer 1 blockbuster “The Equalizer 2” met Denzel Washington. Zijn negende studio album ‘Barlito’s Way’ verscheen dit voorjaar (27 April) en bevat producties van oa Willie B (Kendrick Lamar) & Sid Roams (Eminem)  Brainpower deed onlangs een uitverkochte club tour. Dit jaar bestaat zijn eerste album ‘Door Merg & Brain’ 20 jaar. Er verscheen een tweede album in juni als digitale bonus plaat en de fysieke heruitgave was in 10 seconden uitverkocht. Momenteel werkt hij aan nieuwe muziek

BRAINPOWER BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BRAINPOWER? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BRAINPOWER BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BRAINPOWER bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BRAINPOWER nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken