Skip to content
Britney Spears Tribute boeken
Britney Spears Tribute boeken

Britney Spears Tribute

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Britney Spears Tribute boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Britney Spears Tribute al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Britney Spears Tribute goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Britney Spears Tribute denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BRITNEY SPEARS TRIBUTE

Jeni Jaye wordt gezien als ultieme Britney Spears tribute in Europa. In de afgelopen jaren is de geweldige show van Jeni gegroeid tot een aaneenschakeling van hoogtepunten uit de carrière van de Britney. Alle grote clubs in de Uk hebben inmiddels kennis gemaakt met dit podiumbeest en nu is het tijd om ook hier het dak eraf te zingen. Tot in detail is de act van Britney gekopieerd en is daarom niet van de echte te onderscheiden. Tevens stond Jeni in de finaleronde van de Britse editie van Popstars. Zien is geloven !

BRITNEY SPEARS TRIBUTE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BRITNEY SPEARS TRIBUTE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BRITNEY SPEARS TRIBUTE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BRITNEY SPEARS TRIBUTE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BRITNEY SPEARS TRIBUTE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken