Skip to content
Butterfly Effect persfoto 1
Butterfly Effect persfoto 1

Butterfly Effect

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Butterfly Effect? Hieronder hebben wij alle informatie over Butterfly Effect al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Butterfly Effect goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Butterfly Effect denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE BUTTERFLY EFFECT

Begin bij het begin en ga samen met ons op avontuur waar we stad en land afreizen zonder regels en zonder rem. Georganiseerde chaosdieren op het podium die rupsen zelfs in de winter uit hun cocon doen ontwaken. Lok ze naar je toe en sta versteld van hoe ze hun vleugels uit zullen slaan. Om het flitsende duo Butterfly Effect te boeken mag je altijd contact met ons opnemen. Samen met jou zoeken we het partyrandje op, maar beloven we dezelfde gezelligheid die je van ons gewend bent. Share ons online als stuifmeel en fladder mee de wijde wereld in.

BUTTERFLY EFFECT BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van BUTTERFLY EFFECT? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BUTTERFLY EFFECT BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek BUTTERFLY EFFECT bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor BUTTERFLY EFFECT nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken