Skip to content
Childsplay Boeken
Childsplay Boeken

Childsplay

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Childsplay boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Childsplay al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Childsplay goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Childsplay denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE CHILDSPLAY

ChildsPlay is een uniek drietal uit Amsterdam, bestaande uit Don, Steven en Keanu. De sound die ChildsPlay brengt, bestaat uit een heerlijke mix van Urban, Latin en Dance. De afgelopen jaren hebben de mannen van ChildsPlay allesbehalve stilgezeten. Met 6 gouden platen, 2 platina platen én een Latin Grammy-award gaan ze harder dan ooit tevoren! Één van de vele hoogtepunten is de internationale monsterhit 'MACHIKA', welke inmiddels op meer dan 160 miljoen (!) plays staat. Naast de internationale stappen die de mannen zetten, geven ze zich ook 100% voor de Nederlandse markt. Met deze dansbare sound wisten ze al menig hart te veroveren.

CHILDSPLAY BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van CHILDSPLAY? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

CHILDSPLAY BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek CHILDSPLAY bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor CHILSDPLAY nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken