Skip to content
Dario boeken
Dario boeken

Dario

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Dario boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Dario al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Dario goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Dario denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DARIO

Dario Kreuger werd geboren op 30 december 1963 te Amsterdam en startte zijn zangcarrière reeds op 21 jarige leeftijd. Het grote succes kwam in 1995 toen hij met het liedje 'Zij Gelooft In Mij' een dikke Dario hit scoorde. Dit was voor de Nederlandse muziekindustrie een nieuw tijdperk (de après-ski). In 1996 kwam hij met het succesvolle liedje 'De Clown'. Hierna volgende een reeks van leuke hits, albums en uiteraard mocht ook de dvd niet ontbreken. In 2005 kwam Dario met zijn gehele gezin in beeld door de real life soap op SBS 6, vanaf dat moment wist iedereen wie hij was. Zanger Dario vervolgde zijn carrière met een paar duetten, met o.a. George Baker, Jan Vayne en natuurlijk tijdens zijn concert in 2007 met Sugar Lee Hooper en Benny Neyman. Dit concert was voor hem een top moment in zijn bescheiden loopbaan als zanger. Eigen repertoire In het jaar 2008 besloot hij, van bekende liedjes om te toveren in après-ski liedjes, over te stappen naar eigen repertoire met een hoog meezinggehalte. Dat resulteerde in 2009 in twee hits, 'Vandaag Is Zo’n Dag' en 'Laat Me Leven Zoals Ik Ben'. De nieuwe weg bleek een succesvolle beslissing, heel Nederland sloot Dario in zijn armen met deze nieuwe stijl. Met zijn nieuwe single 'Je Hoeft Me Niet Te Zeggen….' gooit hij wederom hoge ogen. Dario’s motto is; Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

DARIO BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DARIO? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DARIO BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DARIO bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DARIO nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken