Skip to content
de Disco van Toen boeken
de Disco van Toen boeken

De Disco van Toen

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

De Disco van Toen boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over de Disco van Toen al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of de Disco van Toen goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast de Disco van Toen denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DE DISCO VAN TOEN

We stappen in de tijdmachine en gaan tientallen jaren terug in de tijd. We toveren elke locatie om naar een Discotheek van Toen met een verlichte dansvloer, spiegelbollen en nog veel meer. Uiteraard wordt de muzikale invulling altijd verzorgd door een DJ met verstand van muziek uit het desbetreffende tijdperk en daarnaast is het ook nog uit te breiden door middel van een live artiest. Kortom De Disco van Toen staat voor: de muziek van Toen, de mensen van Toen, de gezelligheid van Toen en de uitstraling van Toen. * Dit concept is te boeken in verschillende jaartallen. Je kunt hierbij denken aan: – Back to the 70’s & 80’s (populairste) – Back to the 90’s – Back to the 00’s

DE DISCO VAN TOEN BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DE DISCO VAN TOEN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DE DISCO VAN TOEN BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DE DISCO VAN TOEN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DE DISCO VAN TOEN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken