Skip to content
De Jeugd van Tegenwoordig boeken
De Jeugd van Tegenwoordig boeken

De Jeugd van Tegenwoordig

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

De Jeugd van Tegenwoordig boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over De Jeugd van Tegenwoordig al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of De Jeugd van Tegenwoordig goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast De Jeugd van Tegenwoordig denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG

De Jeugd van Tegenwoordig is een Amsterdamse rapformatie die in 2005 een rage ontketent met de single 'Watskeburt?!'. Inmiddels hebben ze vele harten veroverd, vijf albums gemaakt en tal van optredens op hun naam staan. De groep mannen hebben vele bijnamen, maar bestaat uiteindelijk uit Pepijn Lanen (Faberyayo), Freddy Tratlehner (Vjeze Fur), Olivier Locadia (Willie Wartaal) en hun vaste producent Bas Bron. Volgens het officiële verhaal (een bio die bij het uitkomen van de single 'Watskeburt?!' wordt verspreid) komen Freddie, Pepijn en Willy elkaar tegen bij de voorrondes van Idols 1. De drie ontmoeten producent Bas Bron, die de beat voor 'Watskeburt' in elkaar fietst. In werkelijkheid zijn de mannen van De Jeugd gewoon drie jongens uit Amsterdam-Noord, die voor de lol een nummertje willen maken. De demo 'Watskeburt' komt terecht bij platenbaas Kees de Koning van het label Top Notch. Als hij 'm draait, is de respons overweldigend. De track zwerft al een tijdje over het internet, maar na de eerste keer op de radio slaan de stoppen door. De requests blijven binnenkomen.

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken