Skip to content
De Lievelings Dj's van je Zusje boeken
De Lievelings Dj's van je Zusje boeken

De Lievelings Dj's van je Zusje

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

De Lievelings Dj’s van je Zusje boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over De Lievelings Dj’s van je Zusje al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of De Lievelings Dj’s van je Zusje goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast De Lievelings Dj’s van je Zusje denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DE LIEVELINGS DJ'S VAN JE ZUSJE

Uitverkochte clubs en omvergeblazen festivals; De Lievelings Dj's van Je Zusje laten overal een spoor van vernieling achter. 60 minuten lang wordt het gaspedaal onverminderd ingetrapt en we weten allemaal dat je dan maar beter kunt instappen. Hun remixes van Snelle, Antoon en Panic at the Disco vlogen de wereld over, en ook de eigen singles en clubplaten rollen met hoge snelheid van de band. Van hoofdstad tot polder, van costa tot bergtop en van mainstage tot huisfeest; De Lievelings Dj’s Van Je Zusje blazen ze allemaal omver.

DE LIEVELINGS DJ'S VAN JE ZUSJE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DE LIEVELINGS DJ'S VAN JE ZUSJE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DE LIEVELINGS DJ'S VAN JE ZUSJE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DE LIEVELINGS DJ'S VAN JE ZUSJE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DE LIEVELINGS DJ'S VAN JE ZUSJE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken