Skip to content
De Sfeermakers
De Sfeermakers

De Sfeermakers

Tijdsduur optreden: 1x30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

De Sfeermakers boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over de Sfeermakers al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of de Sfeermakers goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast de Sfeermakers denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DE SFEERMAKERS

Hou je van een Feestje kraken? Dan gaan we ff een Sfeertje maken! Want dan moet je De Sfeermakers zeker boeken. Dé energieke feest act met 100% ambiance garantie: DE SFEERMAKERS! Opvallen, feest knallen, rond lallen; deze twee ras entertainers hebben hét helemaal. Pim Leeflang en Bob Visser zijn de Sfeermakers die op geen enkel feestje zouden mogen ontbreken. Hun act is van groot feestformaat en zij zetten meteen het juiste Sfeertje neer met eigen nummers, de hitjes van nu, vergezeld door een lading aan toeters & bellen. Knallers als ‘’We Worden Lam’’ ‘’Zwaaien’’ en ‘’Zeg Maar Niets Meer’’ komen allemaal voorbij in een 30 minuten durende handjes in de lucht show. Deze twee feestvrienden kennen de fijne kneepjes van het vak wel. Als echte kroegtijgers zetten zij menig feestje helemaal op zijn kop. Hun motto: Altijd weer de juiste Sfeer! Dus ben jij klaar voor het feestje van je leven? Bij de Sfeermakers moet je wezen!

DE SFEERMAKERS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DE SFEERMAKERS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DE SFEERMAKERS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DE SFEERMAKERS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DE SFEERMAKERS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken