Skip to content
De staat
De staat

De Staat

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

De Staat boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over De Staat al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of De Staat goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast De Staat denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DE STAAT

Ze gaan al jaren mee en weten al jaren te verrassen: de heren van De Staat. De band heeft een ijzersterke sound en live weten ze meer dan overtuigend te spelen. Ze deden al meerdere Europese tours, speelden begin 2017 hun grootste Nederlandse clubshow in een uitverkochte AFAS Live en stonden in 2019 als headliner op Lowlands. Blijven vernieuwen en jezelf opnieuw uitvinden is iets wat hoog in het vaandel staat. Zoals Torre al eens zei: "Ik zou het kut vinden als we over vijf jaar nog steeds hetzelfde doen." Dat ze dit live meenemen, werd al duidelijk toen Witch Doctor tot leven kwam. Het is uitkijken naar het werk dat volgt!

DE STAAT BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DE STAAT? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DE STAAT BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DE STAAT bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DE STAAT nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken