Skip to content
De Wimsalabimshow boeken
De Wimsalabimshow boeken

De Wimsalabimshow

Tijdsduur optreden: 45 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

De Wimsalabimshow boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over de Wimsalabimshow al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of de Wimsalabimshow goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast de Wimsalabimshow denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DE WIMSALABIMSHOW

In 45 minuten wordt je energielevel van 100 % terug gebracht naar het energielevel van toen je nog nat achter de oortjes was. 45 minuten lang oorstrelende hits van de zwarte pannekoekjes uit piraterij tot boerenrock tot aan de de meezing hardstyle en alles wat daar tussen in bungelt.(de Wimalabimshow is niet aansprakelijk voor schade aan stem en/of enkelbandjes) Wimsalabim, voorheen de frontman van Poar Neem’n had voor zichzelf besloten een andere koers in te buigen met zien warkbusse omdat het tied was veur wat anders. Zijn hart ligt op het platteland en tussen de harde werkers/strijders/zwoegers en zo ontstond de Wimsalabimshow. 2 motorisch aagedreven klompen van 1.5 meter met co2rook en confetti gevuld zullen het vaste aanblik worden van de Wimsalabimshow, dus geen zin om te dansen omdat je een teug bier in je sloekhals moet gooien? dan hej in ieder geval wat te loer’n. (Dom kiek’n wordt ook goed gekeurd) Van het podium op boerenschuurfeesten tot aan het Gelredome, van de dancing tot aan het Ziggodome, van de feesttent tot aan DefQon One neemt Wimsalabim zijn zijn jarenlange ervaring mee naar de Wimsalabimshow, en niks is te gek. Wimsalabim is volledig viraal gegaan met het boerenalfabet met zien moat William van Mooi Wark, maar de streams van “speel niet met mijn voeten” ft. De Beatcrooks liegen er ook niet om met een 6nullen bereik op verschillende streamingsdiensten. De Wimsalabimshow mag dus niet ontbreken op je Boerenfeest of festival. En uutkiek’n

DE WIMSALABIMSHOW BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DE WIMSALABIMSHOW? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DE WIMSALABIMSHOW BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DE WIMSALABIMSHOW bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DE WIMSALABIMSHOW nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken