Skip to content
De Zingende DJ Boeken
De Zingende DJ Boeken

De Zingende DJ

Tijdsduur optreden: 240 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

De Zingende DJ boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over De Zingende DJ al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of De Zingende DJ goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast De Zingende DJ denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DE ZINGENDE DJ

De Zingende DJ… Ja! Je hoort het goed! Allround dj en zanger in één! Uniek avondvullend entertainment op jouw feest. Met meer dan 18 jaar ervaring beheerst De Zingende DJ deze 2 vormen van entertainment perfect en weet deze als geen ander te combineren. Hij is geen stille plaatjesdraaier maar een rasechte entertainer. Met de juiste looks, spontaniteit en humor weet hij het publiek in een mum van tijd voor zich te winnen! Vlekkeloos mixt hij vlot diverse muziekstijlen door elkaar gecombineerd met een opvallende presentatie. Tussendoor verrast hij de gasten door achter de dj booth vandaan te springen en tussen het publiek LIVE de gezelligste Nederlandse hits en echte evergreens te zingen! Bespaar geld en verras jouw gasten met deze zanger en dj in één!

DE ZINGENDE DJ BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DE ZINGENDE DJ? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DE ZINGENDE DJ BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DE ZINEGNDE DJ bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DE ZINGENDE DJ nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken