Skip to content
Deetox
Deetox

Deetox

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Deetox boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Deetox al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Deetox goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Deetox denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DEETOX

Deetox, Queen of raw, levert de hardste producties, naast optredens op gerenommeerde festivals als Defqon.1 Weekend Festival, Decibel outdoor festival, Qlimax, Hard Bass, X-Qlusive Holland en nog veel meer. Deetox boeken? Dat kan zeker via 995! Met grote hits als "'t Land van" (met Nederlandse rapper Lange Frans), "Rock It" (met Break Zero) en "Lose Control" domineert Deetox de hitlijsten, drukt haar stempel op de rauwe scene en zorgt ervoor dat ze dat ook zal doen. niet vergeten worden.

DEETOX BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DEETOX? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DEETOX BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DEETOX bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DEETOX nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken