Skip to content
Def Rhymz
Def Rhymz

Def Rhymz

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Def Rhymz boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Def Rhymz al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Def Rhymz goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Def Rhymz denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DEF RHYMZ

ALLE BALLUH VERZAMELUH! En zorg maar dat je ze goed vast hebt, want Def Rhymz is in the building! Deze Surinaams-Nederlandse rapper werd geboren op 3 mei 1970 in het zonnige Paramaribo en dat verklaart dan ook gelijk zijn gevoel voor ritme en muziek. Deze ras-entertainer begon al op jonge leeftijd en behoort daardoor tot de eerste generatie rappers van Nederland! En toen deze rapper begon, was er maar één prijs die er écht toe deed: de TMF-award. En laat Def Rhymz deze niet één, maar zelfs twee op zak hebben. Daarnaast hangen er ook diverse gouden platen aan zijn muur. Dat hij deze prijzen verdiende, dat was wel zeker. Wanneer je aan Def denkt, denk je natuurlijk ook aan zijn nummer 1-hits ‘’Doekoe’’ en ‘’Schudden’’. Deze muziekparels behoren tot het Nationaal Erfgoed van Nederland en zijn onlosmakelijk verbonden met de goedlachse rapper. Door deze monster hits treedt Def Rhymz, met zijn energieke show, nu nog steeds zo’n 250 keer per jaar op en heeft hij maandelijks nog zo’n 200.000 luisteraars op Spotify. Als Def Rhymz jouw feest, en de billen van je vriendin, eens flink moet laten schudden, boek hem dan exclusief via 995 entertainment.

DEF RHYMZ BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DEF RHYMZKlik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DEF RHYMZ BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DEF RHYMZ bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DEF RHYMZ nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuurfotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken