Skip to content
Dennis van der Stelt boeken
Dennis van der Stelt boeken

Dennis van der Stelt

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Dennis van der Stelt boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Dennis van der Stelt al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Dennis van der Stelt goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Dennis van der Stelt denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DENNIS VAN DER STELT

Dennis van der Stelt is een feestzanger in hart en nieren. Te boeken voor in ieder café, voor elke bruiloft, verjaardag of wat voor feest dan ook. Boek Dennis van der Stelt nu op uw feest en een gezellige avond is gegarandeerd.

DENNIS VAN DER STELT BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DENNIS VAN DER STELT? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DENNIS VAN DER STELT BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DENNIS VAN DER STELT bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DENNIS VAN DER STELT nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken