Skip to content
Der Kleino boeken
Der Kleino boeken

Der Kleino

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Der Kleino boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Der Kleino al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Der Kleino goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Der Kleino denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DER KLEINO

Der Kleino is de nooit erkende bastaardzoon van Schlager legende Heino. In 2000 vertrok hij uit München om samen met zijn Mutti in Nederland te komen wonen omdat hij in Duitsland niet meer gewoon over straat kon. Een jaar later werd hij al gevraagd om in het dorp waar hij toen woonde mee te doen met een net opgericht bandje: DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDEN! Ruim 10 jaar heeft hij elk weekend elke feesttent en festival plat gespeeld dat Nederland kende. Anno 2020 kunnen we zeggen dat het de grootste schlagerband is die we hier ooit gekend hebben! In 2013 werd het tijd voor iets nieuws en besloot hij solo verder te gaan. Der Kleino neemt je in 30 minuten mee naar een GRANDPRIX DER VOLKSMUSIK in een modern jasje! Alle grote Schlagers komen voorbij, maar denk ook aan hits anno 2020! Hij stond onder meer op WISH outdoor, Paaspop, Lowlands, Zwarte Cross, Oktoberfeesten Sittard, Die Heise Bierfeesten, Rebirth festival, Vudel, De Radstake, Dauwpop en de TT Assen. Met 20 jaar ervaring is dit dé Oktoberfest sensatie!

DER KLEINO BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DER KLEINO? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DER KLEINO BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DER KLEINO bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DER KLEINO nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken