Skip to content
Der Rudi boeken
Der Rudi boeken

Der Rudi

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Der Rudi boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Der Rudi al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Der Rudi goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Der Rudi denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DER RUDI

Jawohl jawohl, hier is hij dan! Maak kennis met der einzige echte ‘Der Rudi’! Dé DJ die Après Ski, Oktoberfest en hardere stijlen samenmengt in één grote bierpul weet te krijgen. Tijdens zijn sehr viele shows in Oostenrijk und Deutschland heeft Dr. Rude genoeg ervaring opgedaan om zichzelf om te toveren tot ware Après-Ski-DJ, uiteraard met dat harde randje. Dieser mann  heeft alle hotspots von der welt gezien! Festivals als Reverze, Defqon1., EDC Las Vegas, X-Qlusive Holland & geh so weiter staan achter zijn naam! Hij sloopt elke stage van voor tot achter, brengt de hele mensenmassa in extase & weet als geen ander hoe je feest combineert met een tandje harder… Mit eigen remixes von bekende Après Ski Hits und ein liebe für Partystyle draait hij bei jedes Oktoberfest de pannen van het dak! Kan jouw Deutsch-talige feestje wel ein tandje harder gebruiken? Zoek dan niet verder, en boek Der Rudi voor een knallende DJ-set! Gas op de plank, dat is waar het om gaat! 2 handen in de lucht, beuken met die voeten & zorg dat je niet zonder drankje komt te staan. Geloof ons, je moet bleiben trinken wil je diese set overleven! Der Rud is het antwoord für deine line-up! Oktoberfest, Après-Ski, festival, feesttent, kroeg of buitenland, deze man heeft alles gezien en bouwt alles om tot 1 geweldige chaos!

DER RUDI BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DER RUDI? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DER RUDI BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DER RUDI bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DER RUDI nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken