Skip to content
Derek Shots boeken
Derek Shots boeken

Derek Shots

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Derek Shots boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Derek Shots al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Derek Shots goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Derek Shots denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DEREK SHOTS

Hij is kaal, groot en blij. Hij is Dirk, oftewel Derek Shots. Om Derek Shots te boeken zit je hier helemaal goed! Een verschijning waar men niet chagrijnig van kan worden. Zijn uitstraling en muziekstijl zijn één: vrolijk, energiek en herkenbaar. Tijdens een Derek Shots set zul je op reis gaan door jaartallen en muziekgenres. Niks is te voorspellen. Zo swing je het ene moment op een 80’s discoplaat en zing je het volgende moment mee met een zomerhit uit 2012. Alles is mogelijk maar één ding is zeker, er zal gedanst worden! Derek Shots weet sinds jaar en dag ieder festival, clubavond, disco(theek) en feesttent om te toveren in een energieke chaos! De goedlachse knul is in voor elk feestje én weet elk publiek in te pakken met een heerlijke mix van R&B Classics tot 90's/00's hits en Guilty Pleasures tot aan Disco! Dus waar wacht je nog op? Sta niet stil en dans samen met Derek Shots.

DEREK SHOTS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DEREK SHOTS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DEREK SHOTS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DEREK SHOTS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DEREK SHOTS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken