Skip to content
DJ Jantjes Freaky Frikandellen Fuif boeken
DJ Jantjes Freaky Frikandellen Fuif boeken

DJ Jantje's Freaky Frikandellen Fuif

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

DJ Jantje’s Freaky Frikandellen Fuif boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over DJ Jantje’s Freaky Frikandellen Fuif al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of DJ Jantje’s Freaky Frikandellen Fuif goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast DJ Jantje’s Freaky Frikandellen Fuif denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DJ JANTJE'S FREAKY FRIKANDELLEN FUIF

Wanneer DJ Jantje zichzelf in maximaal vijf woorden zou moeten omschrijven dan zal het woord “Frikandel” daarin zeker niet ontbreken. Niet dat Jan zelf een Frikandel is, maar ’n delleke meej flink wat mayo, gaat er bij jan op ieder moment van de dag wel in. En laten we ook eerlijk zijn, bijna iedereen houdt toch van ’n delleke? Verwacht een hele avond DJ Jantje, wat zeer exclusief is gezien hij normaliter enkel sets van één uur draait. Qua muzikale invulling komt alles voorbij; Nederlandtalig, dance, moombathon en uiteraard sluiten we af zoals alleen DJ Jantje dat kan: een keiharde, maar supergezellige Hardstyle set. Naast de muziek zit er veel interactie in dit concept waaronder bijvoorbeeld een frikandellen eetwedstrijd.

DJ JANTJE'S FREAKY FRIKANDELLEN FUIF BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DJ JANTJE'S FREAKY FRIKANDELLEN FUIF? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DJ JANTJE'S FREAKY FRIKANDELLEN FUIF BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DJ JANTJE'S FREAKY FRIKANDELLEN FUIF bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DJ JANTJE'S FREAKY FRIKANDELLEN FUIF nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken