Skip to content
Persfoto - DJ Rubin
Persfoto - DJ Rubin

DJ Rubin

Tijdsduur optreden: Avondvullend

Prijs optreden: op aanvraag

DJ Rubin boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over DJ Rubin al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of DJ Rubin goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast DJ Rubin denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DJ RUBIN

Op 8 Mei 1992 kwam DJ Rubin ter wereld in Oosterhout. Muziek zat er al van kinds af aan in en hij was dus ook altijd met muziek bezig. Begonnen op zijn 9de bij de lokale voetbalclub. Het werd steeds meer. Op zijn 14de kreeg Rubin boekingen in Westendorf Oostenrijk, bij de Wunderbar. Vanuit daaruit is het balletje gaan rollen en is hij gaan produceren en draaien. 11 jaar geleden maakte hij een liedje genaamd “de jaankende hond”. Wat als geintje is begonnen bij een cafe in Oosterhout. Nu 11 jaar later opgepikt door landelijke radio en omgetoverd tot “CIAO DE BACO”. Een dikke HIT kunnen we wel zeggen. Rubin draait allround en weet binnen no-time het publiek naar zijn hand te draaien. Festivals, bruiloften, discotheken. Overal een graag geziene DJ die ieder feestje tot een FEEST maakt.

DJ RUBIN BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DJ RUBIN? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DJ RUBIN BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DJ RUBIN bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DJ RUBIN nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken