Skip to content
Donkey Rollers
Donkey Rollers

Donkey Rollers

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Donkey Rollers boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Donkey Rollers al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Donkey Rollers goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Donkey Rollers denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DONKEY ROLLERS

Donkey Rollers boeken? Zet je schrap, want dit is het verhaal van de legendarische hardstyle DJ-act "Donkey Rollers" die onze wereld al 21 jaar op zijn kop zet! De Donkey Rollers is een Nederlandse hardstyle-act van 3 mensen: Zany (Raoul van Grinsven), DV8 (Peter Aldenzee) en Jowan (Johan van Korven). In de studio zijn het Michel en Raoul die de producties maken. Op het podium zijn het echter Raoul, Peter en Johan die de optredens verzorgen.

DONKEY ROLLERS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DONKEY ROLLERS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DONKEY ROLLERS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DONKEY ROLLERS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor deze act nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken