Skip to content
Dr.Ruthless boeken
Dr.Ruthless boeken

Dr. Ruthless

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Dr. Ruthless boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Dr. Ruthless al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Dr. Ruthless goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Dr. Ruthless denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DR. RUTHLESS

Zet de twee legendes Dr. Rude en Ruthless bij elkaar en heel het publiek raakt direct in extase. Deze twee heren met ruim 20 jaar (inter)nationale ervaring weten als geen ander hoe je feest combineert met een tandje harder. Gas op de plank, dat is waar het om gaat! Niet 2 maar dus 4 handen in de lucht, beuken met die voeten & zorg dat je niet zonder drankje komt te staan. Geloof ons, je moet blijven drinken wil je deze set overleven! Dat hebben ze in de zomer van 2023 wel geweten door de festivalhit van 2023 te scoren met “Trommels”. Je kunt de unieke Special Act Dr. Ruthless exclusief boeken bij 995 entertainment!

DR. RUTHLESS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs om DR. RUTHLESS te boeken? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DR. RUDE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DR. RUTHLESS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt om DR. RUTHLESS te boeken nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken