Skip to content
Duo Knotsgek boeken
Duo Knotsgek boeken

Duo Knotsgek

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Duo Knotsgek boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Duo Knotsgek al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Duo Knotsgek goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Duo Knotsgek denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE DUO KNOTSGEK

Duo Knotsgek is een feest duo bestaande uit Fabian Somers en Gerbrand Cools met een eigen repertoire vol met een flinke dosis sfeer en gezelligheid. Fabian en Gerbrand hadden beide al de nodige ervaring als solo artiesten op hun c.v. staan toen ze in 2010 hun krachten bundelden om een samenwerking aan te gaan. Dit resulteerde in de twee uitstekende singles. De samenwerking bleek goed te werken waarna de heren besloten om als “Duo Knotsgek” verder door het leven te gaan. Met de in 2012 verschenen single “Sluit Maar Bij Ons Aan” werd dan ook een bescheiden hitje gescoord. Ook met de optredens in het land ging het bergopwaarts, en werd Duo Knotsgek steeds vaker gevraagd op diverse podia, cafés, feesttenten, oktoberfeesten en après-ski party’s.

DUO KNOTSGEK BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van DUO KNOTSGEK? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

DUO KNOTSGEK BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek DUO KNOTSGEK bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor DUO KNOTSGEK nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken