Skip to content
Emma Heesters boeken
Emma Heesters boeken

Emma Heesters

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Emma Heesters boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Emma Heesters al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Emma Heesters goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Emma Heesters denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE EMMA HEESTERS

Emma Heesters is een zeer gepassioneerde singer-songwriter. Op jonge leeftijd start ze haar eigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Om zangeres Emma Heesters bij 995 te boeken, zit je op deze pagina goed. Dankzij covers van onder meer Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker gingen haar views en volgers ineens door het plafond! Door samenwerkingen met Rolf Sanchez, Ronnie Flex, Kris Kross Amsterdam en Tino Martin bestormde Emma Heesters de hitlijsten.

EMMA HEESTERS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van EMMA HEESTERS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

EMMA HEESTERS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek EMMA HEESTERS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor EMMA HEESTERS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken