Skip to content
Fabulous 90's DJ Team boeken
Fabulous 90's DJ Team boeken

Fabulous 90's DJ Team

Tijdsduur optreden: 120 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Fabulous 90’s DJ Team boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Fabulous 90’s DJ Team al voor je verzameld.

Dus kijk lekker even rond en bepaal of Fabulous 90’s DJ Team goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Fabulous 90’s DJ Team denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE FABULOUS 90'S DJ TEAM

Introducing, het Fabulous 90's DJ Team! Deze energieke en fabuleuze act neemt je mee terug in de tijd naar de 90's sferen. Van Spice Girls tot Volumia en van Metallica tot Paul Elstak! Been there, heard that, maar wij gaan verder! Compleet in stijl worden onze shows interactief aangekleed met de beste 90’s hits, acts en performances onmiskenbaar voor de 90's. Dat betekent prachtige danseressen, DJ's en MC's, volop confetti en CO2 en verrassingen wat iedereen herkent uit zijn of haar 90’s tijd!! Maar natuurlijk nog veel en veel meer, maar we willen natuurlijk niet alles verklappen. Wat we wel kunnen verklappen is waar Fabulous 90’s al eerder een spetterende indruk heeft achtergelaten: 7TH Sunday Festival, Dutch Valley, Zwarte Cross, Q Music foute party, Festyland, maar ook gewoon een kermis, tentfeest of besloten feest. Na een avondje met ons team zul je je de volgende dag gegarandeerd afvragen in welke tijd je bent wakker geworden! Deze act moet je écht op jouw line-up hebben staan , neem daarom gelijk contact op om Fabulous 90's  DJ Team te boeken.

FABULOUS 90'S DJ TEAM BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van FABULOUS 90'S DJ TEAM? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

FABULOUS 90'S DJ TEAM BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek FABULOUS 90'S DJ TEAM bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor FABULOUS 90'S DJ TEAM nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken