Skip to content
Famke Louise boeken
Famke Louise boeken

Famke Louise

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Famke Louise boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Famke Louise al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Famke Louise goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Famke Louise denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE FAMKE LOUISE

Famke Louise is een Nederlandse zangeres, rapper en vlogger, geboren op 9 december 1998 in Amsterdam. Ze werd bekend door haar videoblogs op YouTube en Instagram, waar ze haar dagelijks leven en ervaringen deelde. Om Famke Louise te boeken kun je ons mailen of bellen. In 2017 bracht Famke Louise haar eerste single “Op Me Monnie” uit, die meteen een hit werd in Nederland. Sindsdien heeft ze meerdere singles en albums uitgebracht, waarvan “Vroom” en “SLIDE” enkele van haar bekendste nummers zijn. Naast haar muzikale carrière heeft Famke Louise ook deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder “Expeditie Robinson” en “Jachtseizoen”. Na dat Famke zwanger raakte koos zij ervoor om het artiesten leven even op een lager pitje te zetten. Famke maakt in 2023 haar comeback met de plaat: “In Het Donker”, en zit niet stil! In 2023 staan er meerdere grote muzikale samenwerkingen op de planning. Famke is 1 van “our ones to watch”!

FAMKE LOUISE BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van FAMKE LOUISE? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

FAMKE LOUISE BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek FAMKE LOUISE bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor FAMKE LOUISE nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken