Skip to content
Fatguys boeken
Fatguys boeken

Fatguys

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Fatguys boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Fatguys al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Fatguys goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Fatguys denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE FATGUYS

Zeg je Fatguys, dan zeg je natuurlijk hamburgers. Maar hamburgers zijn nog maar het begin. Fatguys is een DJ-/MC-duo dat je ongetwijfeld kent van hun wereldwijde primeur; de Silent Disco in de Mc Donald’s. Ook kan je dit stel kennen van één van hun grandioze optredens op o.a. Paaspop, Dreamvillage, Fairytale Festival. Je kan ze zelfs over de strip hebben zien lopen in Albufeira! Toerend door binnen- en buitenland draait het maar om twee zaken: eten en feesten! Want wat is er nou beter dan dansen op je favoriete muziek, terwijl je een hamburger eet? Gewapend met zakken vol hamburgers en heuse fatshots zorgen de mannen er samen met hun fatgirls voor dat niemand nog honger hoeft te lijden! Tijdens een set van deze 2 guys vliégen de calorieën eraf, want stilstaan is geen optie meer.Mee krijsen op de allerbeste guilty pleasures of ouderwets stampen; Niks is ze te gek, want genres?! daar doen ze niet aan! Met een kofferbak vol energie, humor en hamburgers maakt Fatguys van ieder feestje een FAT feestje!

FATGUYS BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van FATGUYS? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

FATGUYS BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek FATGUYS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor FATGUYS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken