Skip to content
Feest DJ Matthew boeken
Feest DJ Matthew boeken

Feest DJ Matthew

Tijdsduur optreden: 300 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Feest DJ Matthew boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Feest DJ Matthew al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Feest DJ Matthew goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Feest DJ Matthew denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE FEEST DJ MATTHEW

Ook zin in een onvergetelijk feest? Met Feest DJ Matthew haalt u 100% feestgarantie in huis. Intiem, uitbundig, openbaar of besloten, voor Matthew maakt het geen verschil. Als een muziek kameleon kleurt hij met de markten mee en past zich aan uw wensen. Naast 200% inzet haalt u met Matthew een perfecte show in huis. In welk genre muziek u het ook zoekt, Matthew is er in thuis. Stijlvol, zakelijk of een privé feest, een ingetogen bijeenkomst of een uitbundig lal-feest. Professioneel, vol passie en met zijn enthousiasme brengt Matthew ieder feest tot een goed einde natuurlijk met de muziek die u en uw gasten willen horen.

FEEST DJ MATTHEW BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van FEEST DJ MATTHEW? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

FEEST DJ MATTHEW BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek FEEST DJ MATTHEW bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor FEEST DJ MATTHEW nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken