Skip to content
Flemming boeken
Flemming boeken

Flemming

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Flemming boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Flemming al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Flemming goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Flemming denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE FLEMMING

FLEMMING (Flemming Freddie Viguurs) brengt frisse, catchy, Nederlandstalige pop met creatieve producties en gevatte teksten. Vernoemd naar de zanger van Queen is het geen wonder dat FLEMMING een passie heeft voor muziek. Met zijn Nederlandse debuutsingle ‘Amsterdam’ zet FLEMMING meteen een onmiskenbaar eigen sound neer. FLEMMING is te boeken via deze website. Zijn hit ‘Amsterdam’ is binnen drie maanden goud. Een half jaar na de release staat hij als soloartiest op de Mainstage van menige festival en neemt hij deel aan Vrienden van Amstel LIVE. ‘Automatisch’ stond vervolgens maanden in de Top 40 en strandde op positie #2. Nu met ‘Verleden tijd’, bewijst FLEMMING weer dat zijn carrière niet voor niets afgelopen jaar in een stroomversnelling is gekomen. Als kers op de taart staat er ook nog een mooie festivalzomer te wachten met optredens bij Paaspop, Zwarte Cross, Concert At Sea en verzorgt hij het voorprogramma van Guus Meeuwis tijdens de Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion.

FLEMMING BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van FLEMMING? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

FLEMMING BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek FLEMMING bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor FLEMMING nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken