Skip to content
Persfoto Frans Duijts
Persfoto Frans Duijts

Frans Duijts

Tijdsduur optreden: 30 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Frans Duijts? Hieronder hebben wij alle informatie over Frans Duijts al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Frans Duijts goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Frans Duijts denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE FRANS DUIJTS

Frans Duijts boeken voor een optreden? Met deze populaire volkszanger en ambassadeur van het levenslied organiseer je altijd een geslaagd feest of event. Volkszanger Frans Duijts begon zijn muzikale carrière echter áchter de schermen, als geluidsman bij optredens van verschillende Nederlandse artiesten. Tijdens het testen van de microfoons bracht hij liedjes van André Hazes ten gehore. Dit deed hij blijkbaar erg goed, want al snel werd hij geboekt met een eigen show als André Hazes imitator.

FRANS DUIJTS BAND PRIJS

Benieuwd naar de prijs om FRANS DUIJTS te boeken? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

BOEK FRANS DUIJTS BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek FRANS DUIJTS bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor FRANS DUIJTS nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken