Skip to content
Freddy Moreira boeken
Freddy Moreira boeken

Freddy Moreira

Tijdsduur optreden: 60 minuten

Prijs optreden: op aanvraag

Freddy Moreira boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Freddy Moreira al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Freddy Moreira goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 0416-855825. Naast Freddy Moreira denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE FREDDY MOREIRA

Maak kennis met Freddy Moreira. Een gezellige ladiesman die naast zijn heupstimulerende beats en explosieve performance bekend staat om zijn veelbeluisterde mixtapes. Freddy Moreira boeken is mogelijk via 995. Met zijn formule doet hij op geheel eigen wijze de dames smelten. Hij wordt gekenmerkt door zijn vlotte mix van eclectische House, Caribbean en Urban sounds. Tel daar zijn populaire mixtapes bij op en je kunt concluderen dat Freddy Moreira een geliefd artiest is. Kortom: partypeople get ready.. for DJ FREDDY MOREIRA!

FREDDY MOREIRA BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van FREDDY MOREIRA? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 0416-855825. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

FREDDY MOREIRA BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek FREDDY MOREIRA bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor FREDDY MOREIRA nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken