Skip to content
Frenna boeken
Frenna boeken

Frenna

Tijdsduur optreden: op aanvraag

Prijs optreden: op aanvraag

Frenna boeken? Hieronder hebben wij alle informatie over Frenna al voor je verzameld. Dus kijk lekker even rond en bepaal of Frenna goed bij jouw feest past. Liever ons advies? Onze feestexperts zitten iedere werkdag tussen 9:00 & 21:00 uur voor je klaar. Bel ons direct op 085 060 4995. Naast Frenna denken wij ook graag mee over de verdere invulling van je programma en wij garanderen altijd de laagste prijs.

 

BIOGRAFIE FRENNA

“Frenna heeft de internationale allure die past bij een rapper met 1 miljard streams” kopte Volkskrant na het optreden van de rapper en zanger tijdens de Larger than Live livestream concertreeks in Ziggo Dome in 2020. Dat Frenna behoort tot de absolute top van de Nederlandse hiphop scene is overduidelijk een feit. In 2021 was AFAS Live aan de beurt waar hij tijdens Highest (by Frenna) beloofde de Amsterdamse zaal helemaal op z'n kop te zetten met de vetste tracks van zijn album 'Highest'. Belofte maakt schuld en zo liet hij een verpletterende indruk achter in de AFAS.

FRENNA BOEKEN PRIJS

Benieuwd naar de prijs van FRENNA? Klik dan op de button “artiest aanvragen” hierboven of bel ons op 085 060 4995. Je ontvangt vervolgens van ons gegarandeerd de laagste prijs voor een optreden van deze artiest.

FRENNA BOEKEN BIJ 995 ENTERTAINMENT

Boek FRENNA bij 995 entertainment en je weet een aantal dingen zeker. Je betaalt voor FRENNA nooit te veel want wij garanderen de laagste prijs. Daarnaast hebben we de ruimste openingstijden van alle boekingskantoren in Nederland en België, en zijn dus ook in de avond bereikbaar wanneer jij zit te vergaderen. Naast de ruimste openingstijden, hebben we ook een ontzettend ruim aanbod. Met bijna 600 artiesten en concepten, voor ieder budget, zijn wij één van de grootste van Nederland en België.

EXTRA SERVICES VAN 995 ENTERTAINMENT

Naast het managen en boeken van vele artiesten, kun je voor meer bij ons terecht. Zo hebben wij ook een Silent Disco verhuur, fotostudio en kunnen we je ondersteunen met de marketing van je evenement. En dit kan allemaal geregeld worden door één contactpersoon, dat is wel zo overzichtelijk.

Ook leuk om te boeken